Ακόμη μία νίκη του θρύλου επί τoυ "αιωνίου" πελάτη.

Έχει «γλέντι» όπου τον βρίσκει! Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Παναθηναϊκού, ντουμπλάροντας τις νίκες της απέναντι στους «πράσινους» για τη φετινή σεζόν, αφού είχε επικρατήσει και με 3-1 στον πρώτο γύρο στο Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και με τέρμα του Βοΐλη στο 67’ πήραν το τρίποντο για την εξ αναβολής 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τριάρα στην ΑΕΚ
Τριάρα στην ΑΕΚ

Οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες έκλεισαν έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν, στην οποία μπορεί να μην κατάφεραν να πιάσουν την κορυφή, ωστόσο, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, τα οποία δημιουργούν αισιοδοξία ενόψει της επόμενης ημέρας.

Οι Πειραιώτες πριν από το γκολ του Βοΐλη είχαν και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν, με μεγαλύτερη εκ των οποίων του Ξενιτίδη στο 51’, το σουτ όμως του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟ.

Στο τέλος οι «πράσινοι» πίεσαν για την ισοφάριση, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι Πειραιώτες οπισθοχώρησαν, κρατώντας πάντως το υπέρ τους σκορ, παίρνοντας έτσι ακόμη μία πολύ σημαντική νίκη.

Παναθηναϊκός: Χρiστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σπίνος, Σαντικάι, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος (54′ Ηλιάδης), Τζαβίδας (75′ Καλομοίρης), Ζαγαρίτης (73′ Παπαδόπουλος), Αθανασακόπουλος, Σερπέζης

Ολυμπιακός: Τζολακης, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Πειος, Ξενιτίδης, Φέκκας (74′ Νικολής), Βοιλης, Μαρίνος, Νεοφυτιδης, Ντουμάνης, Κατσαβάκης (56′ Σουρλής)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24