Με ποιες ομάδες τελικά θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός για την καλύτερη προετοιμασία του;

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ώστε να είναι όλοι οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς απόλυτα έτοιμοι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League περιλάμβανε αρχικά το Ρέντη, έπειτα την Πολωνία και μετά έψαχναν που θα δώσουν δύο, τρία φιλικά ματς, αλλά με καλούς αντιπάλους.

Εκεί είναι που συζητήθηκε το όνομα της Ελβετίας, όμως εν τέλει μπορεί να πάνε σε άλλη χώρα από τις 6 ως τις 12 Ιουλίου. Έτσι τώρα είναι η Αυστρία που εξετάζεται ως λύση, αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού θα δώσουν εκεί πιο γερά ματς. Μένει λοιπόν να συμφωνηθούν οι φιλικοί αγώνες και να κανονιστεί η  καλοκαιρινή προετοιμασία.

Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τα πρώτα ματς της πρεμιέρας
Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τα πρώτα ματς της πρεμιέρας

 

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.