Η Στέλλα Χριστοδούλου και η Αρέτα Κονόμη βρέθηκαν στη Ραδιοφωνική εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη».

Η εκπομπή «Μεγάλη μου Αγάπη», η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα μεσημέρι, προβλήθηκε και χτες Δευτέρα (6/5) ταυτόχρονα από το OSFP TV, αλλά και το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι 1 90.4)

Καλεσμένες της χτεσινής εκπομπής ήταν η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, Στέλλα Χριστοδούλου και η Αρέτα Κονόμη.

Τραυματισμός, ατυχία και απώλεια τίτλου
Τραυματισμός, ατυχία και απώλεια τίτλου

Στη διάρκεια της εκπομπής έγινε εκτενής αναφορά στα εισιτήρια διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας για την σεζόν 2019-2020, τα οποία παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο «Γ. Καραϊσκάκης», μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων.

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου Αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στην παρουσίαση της εκπομπής βρίσκονται κάθε Δευτέρα (15:00-17:00) η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς, Σταύρος Ζαζάνης και Σεβαστή Βρακατσέλη κι ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

Δείτε την εκπομπή σε βίντεο:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24