Δείτε τη προθέρμανση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού μέσα από το φακό του Thrylos24.gr ..

Έτοιμες για την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και την επίτευξη του 7ου διαδοχικού νταμπλ είναι οι γυναίκες της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται σε λίγη ώρα τον Πανναξιακό, στο Ρέντη, για τον 3ο τελικό των πλέι οφ, θέλοντας τη νίκη προκειμένου να κατακτήσουν την κούπα.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω, πάμε Ολυμπιακέ» (vid)
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω, πάμε Ολυμπιακέ» (vid)

Δείτε τις φωτογραφίες από την «ερυθρόλευκη» προθέρμανση:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.