Ο MVP του αγώνα, Εβάν Φουρνιέ, παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά τη νίκη και την πρόκριση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό.

Ο MVP του αγώνα, Εβάν Φουρνιέ, παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά τη νίκη και την πρόκριση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό.

Αναλυτικά: «Ήταν μία καλή προσπάθεια. Καταφέραμε να τελειώσουμε τη σειρά. Η συγκέντρωση και η διαύγειά μας ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκειά της. Είναι ατυχές που σήμερα έλειπαν μερικά από τα παιδιά, όμως κάναμε τη δουλειά άσχετα με τις απουσίες. Τώρα έχουμε ένα μικρό διάλειμμα και μετά προχωράμε παρακάτω.

Διαφωνώ, πιστεύω πως η Μονακό είναι πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε καλά στην έδρα μας και πήραμε το momentum, ήμασταν έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Προφανώς και σκεφτόμασταν τα περυσινά playoffs και μετά είχαν πολλούς τραυματισμούς στο Game 3, τέλος πάντων τα πράγματα είναι έτσι τώρα. Η Μονακό είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, τελείωσαν τη σεζόν πολύ καλά, νίκησαν την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκαν στα playoffs και πάλεψαν πολύ».

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.