Ολυμπιακός: Τελευταίο ζέσταμα πριν τη μάχη (pics)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το τελευταίο shoot around στο Πριγκιπάτο, λίγες ώρες πριν το Game 3 με τη Μονακό για τα playoffs της Euroleague.
Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο τζάμπολ του Game 3 της σειράς των playoffs της EuroLeague, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την τελευταία του προετοιμασία στο Πριγκιπάτο, πραγματοποιώντας το καθιερωμένο shoot around στο «Salle Gaston Médecin».
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εμφανίστηκαν συγκεντρωμένοι και σε απόλυτα επαγγελματικό ρυθμό, δουλεύοντας πάνω σε τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της απαιτητικής αναμέτρησης με τη Μονακό. Το κλίμα στην ομάδα χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μια νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final Four.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε χαλαρό σουτάρισμα, τακτικές οδηγίες και έμφαση στην αμυντική λειτουργία, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις για το πώς θα αντιμετωπιστεί η πίεση των γηπεδούχων.
Ο Ολυμπιακός θέλει να «κλειδώσει» την πρόκριση και να αποφύγει επιστροφή της σειράς στο ΣΕΦ, γνωρίζοντας πως μια νίκη απόψε τον στέλνει στο μεγάλο ραντεβού του Final Four.