Η ομάδα πόλο Γυναικών που έχει ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, την Τρίτη (17/3), με εκτός έδρας «αποστολή».

Η ομάδα πόλο Γυναικών που έχει ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, την Τρίτη (17/3), με εκτός έδρας «αποστολή». Συγκεκριμένα, το μεσημέρι στις 14:00 (YouTube: KOE TV), οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Πατρών στο Εθνικό κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Αντ. Πεπανός», για το ματς της 17ης αγωνιστικής, με στόχο το «17 στα 17».

Στην αγωνιστική σεζόν 2025-26, σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Super Cup, Champions League), τα κορίτσια του Θρύλου μετρούν 22 νίκες σε 23 ματς.

Μυριοκεφαλιτάκη: «Θα δουλέψουμε πράγματα»
Μυριοκεφαλιτάκη: «Θα δουλέψουμε πράγματα»

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.