Με κυριαρχική εμφάνιση στο κατάμεστο Παπαστράτειο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟ και οι παίκτες πανηγύρισαν με τον κόσμο.

Με κυριαρχική εμφάνιση στο κατάμεστο Παπαστράτειο, η ομάδα πόλο Ανδρών που έχει ο Ολυμπιακός επικράτησε 14-8 του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης της Water Polo League. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά, επέβαλαν τον ρυθμό τους και στο δεύτερο μέρος ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους, «πατώντας γκάζι» και φτάνοντας στο 12-6 στο τρίτο οκτάλεπτο. Με αποφασιστικότητα, ένταση στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ο Θρύλος κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και συνέχισε την απόλυτα νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά τη λήξη της συγκεκριμένης αναμέτρησης, οι παίκτες και ο κόσμος των Πειραιωτών ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, τραγουδώντας συνθήματα μαζί.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 14-8: Έβγαλε… γλώσσα και τον βούλιαξε!
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 14-8: Έβγαλε… γλώσσα και τον βούλιαξε!

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.