Δείτε τα όσα είπε ο προπονητής του Θρύλου μας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επιστρέφει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας για την 21η αγωνιστική της Volley League.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (15/3) στις 19:30 (OSFP TV), οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την ομάδα της Σαντορίνης στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται μία στροφή πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Υποδέχονται τον ΑΟ Θήρας στο Ρέντη οι πρωταθλήτριες
Ολυμπιακός: Υποδέχονται τον ΑΟ Θήρας στο Ρέντη οι πρωταθλήτριες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε: «Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημαέχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για πλήρη προετοιμασία και δύο αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Φυσικά θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με την Σαντορίνη και να κερδίσουμε, αλλά πάνω απ’ όλα να κάνουμε καλή προετοιμασία για την έναρξη των πλέι οφ».

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!