Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμεΑ για ΠΑΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τις θέσεις ΑμεΑ.
Για τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Superleague απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκακης» την Κυριακή 08/03 και ώρα 21:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:
Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, γνωστοποιούμε ότι οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2 έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης τους.