Ταξίδι στην Γαλλία για τον Μοντεστό
Στην Γαλλία βρέθηκε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσει παίκτες από την γαλλική αγορά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Κόκκινου πρωταθλητή» ο Φρανσουά Μοντεστό ταξίδεψε στη Γαλλία. Σε αποστολή για τον Ολυμπιακό, καθώς το ταξίδι του είχε να κάνει με μεταγραφικό ζήτημα του Θρύλου, χωρίς να έχουν γίνει έως τώρα γνωστές περισσότερες πληροφορίες.
Είναι, πάντως, δεδομένο πώς στον Ολυμπιακό «παρακολουθούν» τη γαλλική αγορά αφού τα τελευταία χρόνια οι περιπτώσεις των Μαντί Καμαρά και Παπέ Αμπού Σισέ έχουν αποδεχθεί πετυχημένες κινήσεις βάσει αποτελεσμάτων και εμφανίσεων των παικτών.
Latest News
ΕΛ.ΑΣ: «Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε βάρος δημοσιογράφων στην Τούμπα»
Συλλεκτικές Κάρτες Φιλάθλου για τα 101 χρόνια
Τουρκία: Γυναίκα διαιτητής σφύριξε αγώνα της Super Lig για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια (vid)
Ολυμπιακός: Συνεχίζει σταθερά και «χτυπάει» πρωτάθλημα
Χρυσή Κάρτα Μέλους: Τα εναπομείναντα πακέτα
Εθνική Ελπίδων: Στην αποστολή τρεις παίκτες του Θρύλου
Μαρινάκης στην Telegraph: «Ο κόσμος χρειάζεται μια στρατηγική ναυτιλιακή συμμαχία και τη χρειάζεται τώρα»
Γιάρεμτσουκ: Δέχθηκε σκληρή κριτική από τον Ντομενέκ
READ MORE