Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε από τις ΗΠΑ και ενσωματώθηκε στον Ολυμπιακό, δίνοντας λύσεις για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα και τέθηκε στη διάθεση του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου τελικού του Allwyn Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR. Ο διεθνής γκαρντ ολοκλήρωσε το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου βρέθηκε για προσωπικούς λόγους, και έφτασε απευθείας στο Ηράκλειο, ενισχύοντας το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» για το σημαντικό παιχνίδι τίτλου.

Η επιστροφή του Ντόρσεϊ αποτελεί σημαντική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, καθώς ο έμπειρος περιφερειακός δίνει επιθετικές λύσεις και βάθος στην περιφέρεια. Η παρουσία του αυξάνει τις επιλογές του τεχνικού επιτελείου και δημιουργεί περισσότερες ισορροπίες στο rotation. Ειδικά σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης όπως ο τελικός Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ολυμπιακός: Μεγάλες επιστροφές στη 12άδα με ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Μεγάλες επιστροφές στη 12άδα με ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό ξεπερνώντας διαδοχικά τα εμπόδια της ΑΕΚ και του Αμαρουσίου, δείχνοντας σταθερότητα και αγωνιστική συγκέντρωση. Πλέον, η ομάδα στρέφει όλη την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι τίτλου. Όπου φυσικά ο Ντόρσεϊ θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο 30χρονος γκαρντ έδειξε διάθεση να επιστρέψει άμεσα και να βοηθήσει, καθώς δεν ήθελε να απουσιάσει από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Η συμμετοχή του δίνει επιπλέον επιθετική απειλή στον Ολυμπιακό. Ιδιαίτερα στο μακρινό σουτ και στο παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο.

Το τεχνικό επιτελείο περιμένει από τον Ντόρσεϊ ενέργεια και ρυθμό, ακόμη κι αν δεν βρίσκεται στο απόλυτο επίπεδο ετοιμότητας. Ο τελικός του Allwyn Final 8 συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον. Και ο Ολυμπιακός θέλει να παρουσιαστεί πλήρης στο πιο σημαντικό παιχνίδι της διοργάνωσης.

Με τον Ντόρσεϊ πλέον διαθέσιμο, οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στον τελικό με περισσότερες λύσεις και αυξημένες πιθανότητες να διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…