Στο πλαίσιο της ειδικής δράσης για τα Μέλη με 20 χρόνια παρουσίας, ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα ξεχωριστό ενθύμιο υψηλής συναισθηματικής αξίας.

Στο πλαίσιο της ειδικής δράσης για τα Μέλη με 20 χρόνια ενεργής παρουσίας, ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα ξεχωριστό ενθύμιο υψηλής συναισθηματικής αξίας.

Τα Μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν έναν εκ των δυο Συλλεκτικών πινάκων τοποθέτησης των Καρτών τους. Ο ειδικά σχεδιασμένος πίνακας, διαστάσεων 40×50, δίνει τη δυνατότητα στα Μέλη να τοποθετήσουν και να αναδείξουν τις Κάρτες των 20 αγωνιστικών περιόδων, δημιουργώντας ένα ενθύμιο με υψηλή συναισθηματική και ιστορική αξία.

Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η διάθεση Καρτών Μέλους
Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η διάθεση Καρτών Μέλους

Η τιμή του πίνακα ανέρχεται στα 25€ και θα είναι διαθέσιμος:

Διαδικτυακά, μέσω του επίσημου e-shop του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., καθώς και από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων.

Παράλληλα, διατίθεται και η premium έκδοση του πίνακα από διάφανο plexiglass με ξύλινη κορνίζα. Η τιμή της ανέρχεται στα 125€ και η διάθεσή της γίνεται αποκλειστικά μέσω του επίσημου e-shop του συλλόγου.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!