Οικονομικό αδιέξοδο στη Μονακό, απλήρωτοι παίκτες και μεταγραφικές εξελίξεις, με τον Έλι Οκόμπο έτοιμο για νέα αρχή στο Ντουμπάι.

Η κατάσταση στη Μονακό μοιάζει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με τα οικονομικά προβλήματα να επηρεάζουν πλέον άμεσα το αγωνιστικό κομμάτι. Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές έχουν δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της ομάδας και ήδη τα πρώτα «σύννεφα» αποχωρήσεων κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο επίκεντρο είναι αυτό του Έλι Οκόμπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ισπανικό «encestando», ο Γάλλος γκαρντ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Ντουμπάι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δείχνοντας αποφασισμένος να αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο. Ο Οκόμπο, που αποτελεί βασικό γρανάζι της Μονακό τα τελευταία χρόνια στη Euroleague, φαίνεται πως δεν θέλει να ρισκάρει το μέλλον του μέσα σε ένα ασταθές περιβάλλον.

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Τζόζεφ – Κανονικά προπονήθηκαν οι Παπανικολάου και Νιλικίνα
Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Τζόζεφ – Κανονικά προπονήθηκαν οι Παπανικολάου και Νιλικίνα

Παράλληλα, το όνομά του δεν είναι το μοναδικό που ακούγεται έντονα για έξοδο. Στο προσκήνιο βρίσκεται και ο Νίκολα Μίροτιτς, με σενάρια να τον συνδέουν με τη Βαλένθια.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.