Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και τις 13/12 του 2025, η ομάδα πόλο Ανδρών που έχει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Πούρος έκανε δηλώσεις.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και τις 13/12 του 2025, η ομάδα πόλο Ανδρών που έχει ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και «μπήκε» με το «δεξί» στο 2026. Το Σάββατο (31/1) το μεσημέρι, οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας νίκησαν με 17-11 τον Υδραϊκό στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για το ματς της 12ης αγωνιστικής της Α1. Δηλώσεις από την πλευρά των Πειραιωτών παραχώρησε ο Βαγγέλης Πούρος.

Αναλυτικά: «Ήταν μια καλή προπόνηση σήμερα, ώστε να ξαναβρεθούμε στον υψηλό ρυθμό που βρισκόμασταν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Υπήρξε μια μεγάλη διακοπή. Είχαμε να παίξουμε από τα μέσα του Δεκεμβρίου και προσπαθούμε να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Παρόλα αυτά, παίξαμε αρκετά καλά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Πριν από τη διακοπή, ήμασταν σε εξαιρετική κατάσταση. Θέλουμε να ξαναβρούμε αυτή τη φόρμα μας, διότι σε λίγες ημέρες, έχουμε ματς Champions League με την Ραντνίτσκι».

Ολυμπιακός – Υδραϊκός: Επιστροφή… και θέλει νίκη!
Ολυμπιακός – Υδραϊκός: Επιστροφή… και θέλει νίκη!

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.