Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στον Τάφο του Ινδού με μόνο στόχο το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού για την Α1 Γυναικών.

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, την Τετάρτη (28/1), η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Στις 18:15 (ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ), οι «ερυθρόλευκες» νταμπλούχες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Λεωφόρου «Π. Γιαννακόπουλος», για το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της A1.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός:  «Συγκέντρωση για 40 λεπτά»

Δηλώσεις:

Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ!
Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ!

Φρόσω Δρακάκη: «Μπροστά μας έχουμε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Κάθε λεπτομέρεια θα μετρήσει στην έκβαση του παιχνιδιού. Η συγκέντρωση για 40 λεπτά και το να κάνουμε τα απλά και τα βασικά».

Ρένια Καρλάφτη: «Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, ένα δυνατό παιχνίδι. Στόχος μας είναι, να μπούμε δυναμικά στο γήπεδο, για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.