Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ενισχύεται με δύο παίκτες-κλειδιά, μετά την απόκτηση του Άλβαρο Μορένο, για πρωταθλητισμό και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυσή του στο χάντμπολ με στόχο να κυριαρχήσει και στην Ευρώπη. Η πρόσφατη απόκτηση του Άλβαρο Μορένο αποτελεί μόνο την αρχή, καθώς η διοίκηση εργάζεται πυρετωδώς για να φέρει στον Πειραιά δύο ακόμη παίκτες που θα δώσουν σημαντική ώθηση στην ομάδα. Οι ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα ή στις αρχές της επόμενης. Και φυσικά η προσθήκη τους θεωρείται στρατηγικής σημασίας.

Η ενίσχυση αυτή δείχνει ξεκάθαρα την φιλοδοξία των «ερυθρολεύκων» να ανταγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η διοίκηση δεν περιορίζεται σε λόγια, με πράξεις, εξασφαλίζει ότι το τμήμα χάντμπολ θα διαθέτει το ρόστερ που χρειάζεται για να φτάσει στην κορυφή.

Ολυμπιακός: Σημαντική ενίσχυση και στο Χάντμπολ
Ολυμπιακός: Σημαντική ενίσχυση και στο Χάντμπολ

Οι κινήσεις αυτές, πέρα από αγωνιστική βελτίωση, στέλνουν μήνυμα στους αντιπάλους ότι ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύεται, αλλά επενδύει σε ποιοτικούς παίκτες και εμπειρία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του THRYLOS24.GR δεν θα αργήσει η επίσημη ανακοίνωση. Με την έλευση των νέων μεταγραφών, οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν μεγαλύτερο βάθος, δυνατότητα εναλλαγών και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε κάθε διοργάνωση.

Η ομάδα πλέον κινείται με ταχύτητα, αποφασιστικότητα και πλάνο, θέλοντας να γράψει μια νέα, επιτυχημένη σελίδα στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ. Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να περιμένουν όχι μόνο δυνατές εμφανίσεις, αλλά και εντυπωσιακές ευρωπαϊκές πορείες.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…