Τοπικές, ασθενείς βροχές αναμένονται την Παρασκευή.

Κατά το πρώτο μισό της ημέρας στα Επτάνησα και στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ κατά το δεύτερο μισό στη νότια Χαλκιδική, την νοτιοανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την κεντρική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς και οι άνεμοι έως 7 μποφόρ.

Σωματείο Εργαζομένων ΣΕΦ: «Καμπανάκι για την ασφάλεια των φιλάθλων»!
Σωματείο Εργαζομένων ΣΕΦ: «Καμπανάκι για την ασφάλεια των φιλάθλων»!

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και από αργά το βράδυ τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 6 – 16 βαθμούς και οι άνεμοι στα 4 – 5 μποφόρ.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία από 3 – 13 βαθμούς.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.