Νικολοπούλου: «Να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αγγελική Νικολοπούλου στις δηλώσεις της μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη και την εκτός έδρας νίκη.
Προβάδισμα πρόκρισης στη φάση των «8» του EuroCup για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Με buzzer–beater (0:00) τρίποντο της Γούλφολκ, οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 86-85 την Εστουδιάντες στην Μαδρίτη, στην πρώτη «μάχη» των «16» του EuroCup και πραγματοποίησαν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά!
Ο Θρύλος, στο πρώτο ματς της φάσης των «16» της διοργάνωσης στο κλειστό «Ant. Magarinos», προηγήθηκε ακόμα και με 12 πόντους (33-45) κόντρα στην ισπανική ομάδα, όμως παρότι βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο (85-83), «πήρε» τη νίκη στο τέλος, με 12/24 τρίποντα (50%) και MVP την Γούλφολκ.
Δείτε τί είπε η Αγγελική Νικολοπούλου:
«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε καλά την υπέρ μας διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο, δεχτήκαμε πάρα πολλούς πόντους. Ωστόσο, καταφέραμε και μείναμε μέσα στο παιχνίδι, διαβάσαμε καλύτερα την άμυνα τους και καταφέραμε με ένα φανταστικό buzzer–beater της Ναζ (σ.σ. Γούλφολκ), να κερδίσουμε!
Όλες καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια και θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα για την ένταση και το πάθος που βγάλαμε. Το κεφάλι κάτω. Περιμένουμε τη σειρά να συνεχιστεί στο ΣΕΦ, για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».