Για συμφωνία Ολυμπιακού - Τζόουνς γράφουν στη Σερβία, την ώρα που ο Αμερικανός είναι στη δωδεκάδα του Παρτιζάν – Σπλιτ.

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς συμφώνησε τους προσωπικούς του όρους με τον Ολυμπιακό, όπως γράφει το βράδυ της Κυριακής (28/12) ρεπορτάζ του Sport Klub.

Το σερβικό μέσο επικαλείται ελληνική πηγή, που τονίζει πως «οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να μπουν σε πλειστηριασμό με άλλες ομάδες, γι’ αυτό και του ζήτησαν να αποδεσμευθεί και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πληρώσει ένα μικρό ποσό στην Παρτίζαν για να τελειώσει την υπόθεση πιο γρήγορα και πιο εύκολα».

Ολυμπιακός: Με εντολή Μπαρτζώκα του Τζόουνς στο λιμάνι!
Ολυμπιακός: Με εντολή Μπαρτζώκα του Τζόουνς στο λιμάνι!

Το Sport Klub υποστηρίζει ότι είναι πιθανό κι άλλες ομάδες από το κορυφαίο επίπεδο της EuroLeague να κινούνται για τον 28χρονο ύψους 2μ.06 Αμερικανό σέντερ, την ώρα που η Παρτιζάν, φυσικά, επιθυμεί να τον παραχωρήσει στον σύλλογο που θα πληρώσει το μεγαλύτερο ποσό.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.