Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το Σάββατο, με ασθενείς βροχοπτώσεις να σημειώνονται σε Χαλκιδική, Σποράδες, Εύβοια και Κυκλάδες.

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το Σάββατο, με ασθενείς βροχοπτώσεις να σημειώνονται σε Χαλκιδική, Σποράδες, Εύβοια και Κυκλάδες.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 2 – 7 μποφόρ.

Ευρώπη: Δεύτερη από το τέλος η Ελλάδα στους πραγματικούς μισθούς – Οι προβλέψεις για το 2026
Ευρώπη: Δεύτερη από το τέλος η Ελλάδα στους πραγματικούς μισθούς – Οι προβλέψεις για το 2026

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία από 6 – 14 βαθμούς και τους ανέμους στα 4 – 6 μποφόρ.

Παρόμοιο το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία από 4 – 10 βαθμούς και οι άνεμοι στα 5 – 7 μποφόρ.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Κυριακή ο αίθριος καιρός θα διατηρηθεί, με τη θερμοκρασία έως 16 βαθμούς και τους ανέμους έως 8 μποφόρ.

Παρόμοιο το καιρικό σκηνικό και τη Δευτέρα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.