Που θα παρακολουθήσετε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπολόνια

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Μπολόνια στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκινήσουν να χτίζουν το δικό τους σερί στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετά την επιβλητική νίκη που πέτυχαν μάλιστα, κόντρα στη Βιλερμπάν, στο ΣΕΦ. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 21:30 και το κανάλι που έχει αναλάβει τη μετάδοση είναι το Nova Sports Prime.

Οι δηλώσεις του Παπανικολάου:

Για την περσινή νίκη στο Μιλάνο και τη σημαντική νίκη που είχε πάρει τότε ο Ολυμπιακός:

Αινιγματικός Μασιούλις, ερωτηματικά για τον Φρανσίσκο
Αινιγματικός Μασιούλις, ερωτηματικά για τον Φρανσίσκο

«Το συζητούσαμε με τον Σάσα αυτό στο αυτοκίνητο που ερχόμασταν. Ευελπιστούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να βοηθήσει και φέτος και να κάνουμε ένα αντίστοιχο του περσινού. Ξεχάστηκα κιόλας, χρόνια πολλά σε όλους. Υγεία πάνω από όλα σε όλο τον κόσμο, να χαρούν όλοι αυτές τις μέρες με τις οικογένειές τους, με χαμόγελα, με όμορφα συναισθήματα και όμορφες σκέψεις».

Για τη Βίρτους και το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια:

«Είναι μια ομάδα που της αρέσει πάρα πολύ να παίζει έναν physical τύπο παιχνιδιού, να χαλάει το σύστημα της αντίπαλης ομάδας, να κόβει τις εύκολες πάσες, να κάνει deny. Κύριο μέλημα είναι να ματσάρεις αυτή την ενέργεια και να παίζεις στο ίδιο επίπεδο. Από εκεί και πέρα, έχουμε το ταλέντο και τους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω, αλλά όλα πρέπει να ξεκινήσουν από αυτό το κομμάτι».

Για τον Μόρις:

«Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά, αλλά σαφέσταταα χρειάζεται λίγο παραπ΄νω χρόνο για να ενταχθεί, να μάθει το σύστημα της ομάδας, να ρολάρει και να τον μάθουμε και εμείς καλύτερα. Πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να βοηθήσει, αλλά για να δούμε όλο το εύρος των ικανοτήτων του θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα».

Για το ότι ταξίδεψε πολύς κόσμος με την αποστολή:

«Είναι πολύ όμορφο για εμάς να έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας, είναι ιδανικό ταξίδι για να συνδυάσουν τις γιορτές βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα και ελπίζουμε η πτήση της επιστροφής να είναι με όμορφα συναισθήματα και με χαμόγελα».

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.