Οι δηλώσεις που έκανε η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Χριστίνα Σιούτη για τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας στην Κρήτη.

Μετά το «τρία στα τρία» στη φάση των ομίλων του Champions League, με τη νίκη (16-8) στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την Ντουναϊσβάρος στο Παπαστράτειο, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (6/12) στις 15:30, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Ρεθύμνου στην Κρήτη, στο ματς της 11ης αγωνιστικής της Water Polo League.

Σιούτη: «Να δουλέψουμε στοιχεία του παιχνιδιού μας, να πάρουμε τη νίκη»
Σιούτη: «Να δουλέψουμε στοιχεία του παιχνιδιού μας, να πάρουμε τη νίκη»

Υπενθυμίζεται, ότι έως τώρα στη σεζόν 2025-26, σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδα και Champions League, οι «ερυθρόλευκες» είναι αήττητες, μετρώντας 15 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε η Χριστίνα Σιούτη:

«Αύριο, αγωνιζόμαστε απέναντι στην ομάδα του Ρεθύμνου. Γνωρίζουμε, ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και πως οι στόχοι των δύο ομάδων είναι διαφορετικοί. Παρόλα αυτά, όπως σε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαρές και να δουλέψουμε συγκεκριμένα στοιχεία του παιχνιδιού μας, όσο μας το επιτρέπει ο ρυθμός και η εξέλιξη του ματς, ενόψει των αναμετρήσεων της επόμενης εβδομάδας. Στόχος μας είναι, να αποτελέσει μια καλή «προπόνηση» για εμάς και φυσικά, να πάρουμε τη νίκη»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.