Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα «είπε έξω από τα δόντια» στη Media Day, πριν το ματς με την Παρί.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έπεμψε να κάνει ορισμένες δηλώσεις πριν τι ματς με την Παρί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, της Euroleague που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Ο Έλληνας Τεχνικός τα είπε «έξω από τα δόντια» και μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον «ερυθρόλευκο» Σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας

Για την απόκτηση γκαρντ: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε ότι ψάχνουμε 50% τρίποντο, 10 ασίστ. Αν υπήρχε θα το είχαν κάνει οι πρόεδροι ήδη. Εμείς ψάχνουμε έναν καλό παίκτη, να έχει το επίπεδο. Μακάρι να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους που έχουμε. Δε σημαίνει ότι έχει ξαναπαίξει απαραίτητα στην EuroLeague. Εάν ήταν στο χέρι μου θα είχα πάρει τώρα. Θα ήθελα να είχα πάρει έναν παίκτη, έχω κάνει 5-6 προτάσεις που για διάφορους λόγους δεν έγιναν. Όχι γιατί δεν ήθελαν οι Πρόεδροι, δεν ήταν εφικτό. Δε θέλω να φορτώσω παίκτη την ομάδα. Θέλουμε έναν παίκτη, μόλις βρούμε έναν παίκτη που είναι κατάλληλος. Μας προτείνονται παίκτες, οι ατζέντηδες προτείνουν παίκτη, εσύ ασχολείσαι αλλά η ομάδα δεν τον δίνει. Μπλέκεις σε έναν φαύλο κύκλο. Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι, πρέπει να κάνουμε καλή επιλογή».

Μονεκέ: Η δήλωση «φωτιά» για Τόμπσον και Ολυμπιακό
Μονεκέ: Η δήλωση «φωτιά» για Τόμπσον και Ολυμπιακό

Για το ματς με την Παρί: «Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον ρυθμό της Παρί γιατί αυτός ο ρυθμός όσο πιο γρήγορα πηγαίνουν στην επίθεση τόσο περισσότερες πιθανότητες σου δίνει και σένα να σκοράρεις. Μιλάμε για την καλύτερη επίθεση στην Ευρωλίγκα, ο Χίφι είναι πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα παίζοντας μέσο όρο 21 λεπτά, παίρνει 19 προσπάθειες ανά παιχνίδι, αυτό είναι ενδεικτικό το πώς παίζει η ομάδα. Γενικά είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να εκτελέσεις στην επίθεση με επιμονή, πρέπει να διαβάσουμε τι δίνουν και τι δεν δίνουν. Έχουμε εξηγήσει στους παίκτες τι είναι αυτό, προφανώς πρέπει να πάμε στα ριμπάουντ. Παίζουν πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και προφανώς δεν πρέπει να τους δώσεις τη μπάλα στα χέρια γιατί σε αναγκάζουν στο λάθος. Εμείς στα τελευταία παιχνίδια κάναμε αρκετά λάθη και πρέπει να έχουμε καλή εκτέλεση»

Για τους τραυματίες Μακίσικ και Γουόρντ: «Έχει πρόβλημα στον προσαγωγό από το παιχνίδι με το Μιλάνο, δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα και έχει μείνει έξω. Ο Γουόρντ θα δοκιμάσει σήμερα, είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει, έχει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο. Ο Νιλικίνα είναι μέσα».

Για την κριτική στον Βεζένκοφ: «Το θέμα είναι από ακούγεται η κριτική. Μου είπαν ότι έχουν γίνει τουλάχιστον 5-6 εκπομπές στο διαδίκτυο για το τι έπρεπε να κάνουμε στην τελευταία επίθεση αν έπρεπε να πάρει την επίθεση ο Σάσα ή κάποιος άλλος. Στη δημοκρατία που έχουμε είναι προφανές ότι έτσι πρέπει να γίνεται, ο καθένας πρέπει να εκφράζει τη γνώμη του. Είναι απόλυτα σεβαστό, τώρα αν νομίζουν αυτοί που κάνουν εκπομπές ότι ξέρουν την ομάδα καλύτερα από μένα, τις συνθήκες, την ψυχολογία ή οτιδήποτε είναι και αυτό σεβαστό».

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.