Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο δίνοντας το δεύτερο του ματς μέσα στην «διαβολοεβδομάδα».

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στην 11η αγωνιστική της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν το ματς και να κάνουν το 2/2 μέσα στην «διαβολοεβδομάδα», αλλά και το 4/4 στο σερί που χτίζουν. Όπως είναι γνωστό ο Έβανς είναι εκτός, ενώ και ο Νιλικίνα δεν ταξίδεψε μαζί με την ομάδα λόγω του τραυματισμού που έχει ( συν τον Φαλ που γνωρίζουμε την κατάσταση του). Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε πολύ καλό «φεγγάρι», «διαλύοντας» και την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (95-78). Μη ξεχνάμε πως οι Λιθουανοί πριν αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό είχαν σκορ 7-2.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

Για το πώς ξεπερνάει κανείς έναν τέτοιο τραυματισμό: «Η ζωή συνεχίζεται, η δουλειά συνεχίζεται, ούτε είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος τραυματισμός. Είναι δύσκολο για εκείνον. Έχεις την επόμενη μέρα αγώνα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί παντού, να βελτιωνόμαστε μέσα στη χρονιά. Το Μιλάνο είναι καλή ομάδα, όπως όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα. Νομίζω ότι πάντα δυσκολευόμαστε στο Μιλάνο. Αν παίξουμε με λιγότερο physicality θα έχουμε θέμα».

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για πόιντ γκαρντ μετά τον τραυματισμό του Έβανς – Στο προσκήνιο ο Νάντο Ντε Κολό
Ο Ολυμπιακός ψάχνει για πόιντ γκαρντ μετά τον τραυματισμό του Έβανς – Στο προσκήνιο ο Νάντο Ντε Κολό

Για το πόσο δύσκολο είναι να πας παρακάτω και για την ενίσχυση: «Θέλει εκπαίδευση με τα χρόνια. Πάντα πρέπει να βλέπεις και τη θετική πλευρά. Έχουν πεθάνει παίκτες που είχα. Βλέπεις ότι είναι ένας σοβαρός τραυματισμός για τον Κίναν. Συναισθηματικά μας σκότωσε, αλλά συνεχίζουμε. Θα κάνει την εγχείριση του και την θεραπεία του. Ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να ψάξει λύσεις στα γκαρντ. Υπάρχουν καλύτερα πράγματα από αυτό, υπάρχουν όμως και πολύ χειρότερα».

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 21:30 και θα πραγματοποιηθεί στο «Φόρουμ Ντι Μιλάνο». Το κανάλι που θα πραγματοποιήσει τη μετάδοση είναι το Nova Sport Prime. Θυμίζουμε η επόμενη αναμέτρηση των Πρωταθλητών Ελλάδος, στην Euroleague, είναι κόντρα στην Παρί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.