Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα.

Με εξαίρεση τις Ν/Α περιοχές των Κυκλάδων μέχρι και τα Δωδεκάνησα και τα κεντρικά τμήματα της Κρήτης που ο καιρός θα είναι καλός, στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι άστατος, με μπόρες, βροχές και κατά τόπους καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-20 στα βόρεια, 20-22 στα κεντρικά και νότια, στους 22-26 στη βόρεια Κρήτη.

Ολυμπιακός: Το ΣΕΦ όπως θα γίνει – Όλες οι αλλαγές και πότε ξεκινάει η ανακαίνιση!
Ολυμπιακός: Το ΣΕΦ όπως θα γίνει – Όλες οι αλλαγές και πότε ξεκινάει η ανακαίνιση!

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και βροχές και την θερμοκρασία από 17-22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται επίσης βροχές και καταιγίδες και την θερμοκρασία από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.