Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτίζαν με Φουρνιέ και Μιλουτίνοφ στη διάθεση του Μπαρτζώκα για την 9η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει την Παρτίζαν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει δύο σημαντικές επιστροφές να ενισχύουν το ρόστερ του. Ο Εβάν Φουρνιέ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι κανονικά διαθέσιμοι. Και θα προσφέρουν λύσεις τόσο στην περιφέρεια όσο και στη ρακέτα.

Η παρουσία τους δίνει στον Ολυμπιακό μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι, καθώς ο Φουρνιέ μπορεί να δημιουργήσει, να σκοράρει και να οδηγήσει την ομάδα στα κρίσιμα σημεία. Ενώ ο Μιλουτίνοφ φέρνει δύναμη και εμπειρία στο ζωγραφιστό, βελτιώνοντας την αμυντική λειτουργία και τα ριμπάουντ. Η ομάδα των Πειραιωτών θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Όπου η ατμόσφαιρα αναμένεται «καυτή», και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την επόμενη φάση.

Ολυμπιακός: Το ΣΕΦ όπως θα γίνει – Όλες οι αλλαγές και πότε ξεκινάει η ανακαίνιση!
Ολυμπιακός: Το ΣΕΦ όπως θα γίνει – Όλες οι αλλαγές και πότε ξεκινάει η ανακαίνιση!

Η Παρτίζαν έρχεται με στόχο να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό. Αλλά η επιστροφή των βασικών παικτών αλλάζει τις ισορροπίες. Ο Μπαρτζώκας θα χρειαστεί να διαχειριστεί έξυπνα τον χρόνο συμμετοχής. Όπως επίσης και την ενέργεια της ομάδας για να αποφύγει τις «παγίδες» των Σέρβων.

Το ματς είναι κομβικό για την πορεία των Πειραιωτών στη Euroleague και η επιστροφή του Φουρνιέ και του Μιλουτίνοφ δίνει στον κόσμο και στους παίκτες περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…