Σε δύο “πυρήνες” χωρίζει ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς την κακοκαιρία που “χτυπά” από τα ξημερώματα πολλές περιοχές της χώρας. Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες.

Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν από τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/11) μεγάλο μέρος της χώρας δημιουργώντας κατά τόπους προβλήματα. Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς σε ανάρτησή του, μπορεί οι βροχές αυτές να είναι “τυπικές φθινοπωρινές” όμως χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.