Η Euroleague έκανε γνωστή την ομάδα διαιτητών που θα βρεθούν στο ΣΕΦ για να «σφυρίξουν» το παιχνίδι Ολυμπιακός - Μονακό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (29/10, 21:15) τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ, για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Μία μέρα πριν το παιχνίδι, η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τον πρώτο αγώνα των «ερυθρολεύκων» στην προσεχή «διαβολοβδομάδα».

Φίλαθλοι Ολυμπιακού: «Κράτος γενοκτόνος το Ισραήλ»
Φίλαθλοι Ολυμπιακού: «Κράτος γενοκτόνος το Ισραήλ»

Οι τρεις διαιτητές που θα βρεθούν στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μονακό είναι οι εξής: Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς (Σερβία), Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) και Αλμπέρτο Μπαένα (Ισπανία).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.