Η Μπαρτσελόνα των πολλών τραυματισμών μέσα από τα social media προσπαθεί να κάνει χιούμορ, τι ανέβασε για την μασκότ της.

Η Μπαρτσελόνα όπως είναι γνωστό έχει πολλούς τραυματισμούς. Οι «Μπλαουγκράνα» πιο πολύ θυμίζουν νοσοκομείο παρά… ομάδα.  Ο Χάνσι Φλικ δεν υπολογίζει για το επόμενο χρονικό διάστημα στους ΛεβαντόφσκιΡαφίνιαΓκαρθίαΓκάβιΓιαμάλ και Φερμίν. Επίσης, να σημειωθεί ότι και ο Τερ Στέγκεν θα είναι εκτός. Μέσα από τα social media η ομάδα της Καταλονίας ανέβασε ένα χιουμοριστικό post σχετικά με τους τραυματισμούς που έχει.

Πιο συγκεκριμένα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, κοινοποίησε την μασκότ της με πατερίτσες. Αυτό, όπως αναφέραμε και παραπάνω, το έκανε για να «σπάσει τον πάγο» σχετικά με τις τόσες απώλειες που έχει. Οι Καταλανοί αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Χάνει το επόμενο ματς η μασκότ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο».

Μπαρτσελόνα: Τραυματίστηκε και η μασκότ της – Το χιουμοριστικό post
Μπαρτσελόνα: Τραυματίστηκε και η μασκότ της – Το χιουμοριστικό post

Δείτε το post:

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.