Δείτε παρακάτω τις 12αδες που επέλεξαν Γιώργος Μπαρτζώκας και Εργκίν Αταμάν για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετρούν τις δυνάμεις τους σε λίγη ώρα (19:00) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League.

Αμφότεροι οι «αιώνιοι» θα παραταχθούν με μια μεγάλη απουσία, μιας και εκτός βρίσκονται τόσο ο Εβάν Φουρνιέ, όσο και ο Κέντρικ Ναν. 

O «γρίφος» που καλείται να λύσει ο Μπαρτζώκας για το ντέρμπι
O «γρίφος» που καλείται να λύσει ο Μπαρτζώκας για το ντέρμπι

Έτσι λοιπόν, έγιναν γνωστές οι 12άδες των δύο ομάδων, με τους «πράσινους» να κόβουν τον Κουζέλογλου από τη λίστα και να συμπεριλαμβάνουν τον Τολιόπουλο.

Ολυμπιακός: Γουόρντ, Λι, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Χολ, Νιλικίνα, Βεζένκοφ, Νητζήπογλου, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Κ. Αντετοκούνμπο.

Παναθηναϊκός: Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Χολμς, Σλούκας, Ρογκαβόπουλος, Σαμοντούροφ, Γκραντ, Τολιόπουλος, Χουάντσο, Μήτογλου, Γιούρτσεβεν, Σορτς.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.