Όσα δήλωσε η Θεοφανία Ραγκούση μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Θεοφανία Ραγκούση. Η νεαρή αθλήτρια (ημ. γέννησης 15/11/2006, 1,72μ.) εντάσσεται στην ομάδα κολύμβησης του συλλόγου.

Η δήλωση της Θεοφανίας Ραγκούση: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον ανήκω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι μια νέα αρχή για μένα και ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά, να βελτιωθώ και να κυνηγήσω τους στόχους μου με την καθοδήγηση του προπονητή μου, κ. Θανάση Γιαννόπουλου».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.