Ο Παναγιώτης Ρέτσος έμεινε εκτός κλήσεων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, o Γιάννης Μιχαηλίδης τον αντικαθιστά για τα παιχνίδια της με Σκωτία και Δανία.

Εκτός των κλήσεων της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια με Σκωτία (9/10) και Δανία (12/10) έμεινε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και αυτός είναι ο λόγος που ακυρώθηκε η κλήση του, ενώ είχε περάσει εκτός στο 86ο λεπτό του αγώνα του Θρύλου με την Άρσεναλ δίνοντας τη θέση του στον Ζουλιάν Μπιανκόν.

Εθνική Ελλάδας: Εκτός ο Ρέτσος, στη θέση του ο Μιχαηλίδης
Εθνική Ελλάδας: Εκτός ο Ρέτσος, στη θέση του ο Μιχαηλίδης

Στη θέση του Ρέτσου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάλεσε τον Γιάννη Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Ο 25χρονος στόπερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Εθνική Ελλάδας στις 11 Νοεμβρίου του 2020 στο παιχνίδι με την Κύπρο, ενώ συνολικά μετράει  δύο συμμετοχές σε επίσημα φιλικά με τη Γαλανόλευκη.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.