Ο Ολυμπιακός μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Κουμάντζε, βγήκε στην αγορά και ψάχνει ψηλό, αλλά δεν βιάζεται, ενώ επίσης μπορεί να τσεκάρει και το NBA.

Ο Ολυμπιακός σήμερα (25/9) αναχώρησε για Ρόδο. Οι Πειραιώτες θέλουν να κατακτήσουν το Super Cup με τους αντίπαλους του να είναι οι ΑΕΚ, Καρδίτσα και Προμηθέας. Μετά τον συγκεκριμένο θεσμό θα επιστρέψουν τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στην Ευρώπη, καθώς ξεκινάει και η Euroleague με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια στην Ισπανία (30/7). Ωστόσο, ο Ολυμπιακός όπως είναι γνωστό θέλει γκαρντ με τον Ντιλικινά να είναι στα υπόψη, αλλά να μην έχει βρεθεί ακόμα κάποια λύση με την Παρτιζάν.

Παρόλα αυτά όπως έχει γίνει γνωστό από σήμερα το μεσημέρι (25/9) ο Κουμάτζε, αποχώρησε από τον Σύλλογο. Ο λόγος, γιατί ο κόουτς Μπαρτζώκας πιστεύει ότι δεν μπορεί να προσφέρει ο παίκτης, τα όσα θέλει ο ίδιος. Οπότε αυτό ανοίγει αυτόματα ακόμα ένα θέμα στους Πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ψηλό, χωρίς όμως αυτό να τους ανησυχεί ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή. Αυτό, διότι αυτή τη στιγμή ο Έλληνας Τεχνικός έχει στη διάθεση του, τους Μιλουτίνοφ, Χολ και Κώστα Αντετοκούνμπο για το «5» και τους Βεζένκοφ – Πίτερς.

Ολυμπιακός: Η απόκτηση ενός ψηλού και το NBA
Ολυμπιακός: Η απόκτηση ενός ψηλού και το NBA

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «4-5» ο Πειραϊκός Σύλλογος στέκεται πολύ καλά, αλλά από τι στιγμή που τα «θέλω» των «ερυθρόλευκων» είναι να αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης, τότε θα γίνει. Ωστόσο, θα το καθυστερήσουν και θα το πάνε προς Οκτώβρη, με Νοέμβριο, καθώς δεν βιάζονται. Επίσης, θα κοιτάξει και την αγορά του NBA με τον κόουτς «Β» όπως όλα έδειξαν φέτος να ανοίγει τα «χαρτιά» του πέρα του Ατλαντικού.

Ο παίκτης στην Ισπανία που… δεν θα έχει 

Λίγο πριν την πτήση για Ρόδο ο Γιώργος Μπαρτζώκας πραγματοποίησε κάποιες δηλώσεις. Μέσα σε αυτές ανέφερε ότι είναι 100% σίγουρο, πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει νέο παίκτη στα ματς με Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης (1η και 2η αγωνιστική Euroleague). Αυτό σημαίνει ότι ο Έβανς θα είναι κανονικά στη διάθεση του, με τον Αμερικανό γκαρντ να αναμένουμε να δούμε, τι απόδοση θα έχει στο Super Cup της Ρόδου.

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.