Η ομάδα του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Super Cup 2025 στη Ρόδο, με στόχο τον πρώτο τίτλο της σεζόν και σοβαρή προετοιμασία για Euroleague.

Η αναχώρηση που είχε ο Ολυμπιακός για τη Ρόδο ενόψει του Super Cup 2025 σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της νέας σεζόν.

Μαζί με τους Πειραιώτες ταξίδεψαν για το νησί και οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά, ΑΕΚ, Καρδίτσα και Προμηθέας. Και θα δημιουργήσουν το πρώτο μεγάλο μπασκετικό γεγονός της χρονιάς στην Ελλάδα.

Αϊζάια Τόμας: Θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό – Το σχόλιο που βάζει «φωτιά»
Αϊζάια Τόμας: Θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό – Το σχόλιο που βάζει «φωτιά»

Γιατί θα πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει το τρόπαιο;

Η διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Κολοσσού, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει τη σεζόν με τρόπαιο. Θα ενισχύσει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει των απαιτητικών υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Η κατάκτηση του Super Cup δεν είναι μόνο θέμα γοήτρου αλλά και πρώτης ουσιαστικής «δοκιμής» για τους παίκτες και τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο οποίος έχει ήδη δώσει το στίγμα για σοβαρή και συγκεντρωμένη παρουσία.

Και… φυσικά σοβαρότητα

Παράλληλα, τα παιχνίδια στη Ρόδο λειτουργούν ως πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να διατηρήσει σοβαρότητα και συγκέντρωση σε κάθε λεπτό. Έτσι ώστε οι παίκτες να βρουν ρυθμό, να ενσωματώσουν τα νέα πλάνα και να τεστάρουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Κάθε φάση και κάθε λεπτό στο παρκέ θα μετρήσει για την προετοιμασία της ομάδας πριν την έναρξη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι πρώτες εικόνες από το αεροδρόμιο και την αναχώρηση της αποστολής έχουν ήδη κάνει τον γύρο των social media. Με παίκτες και τεχνικό τιμ να κάνουν εμφάνιση χαμογελαστοί αλλά αποφασισμένοι.

Η φιλοδοξία είναι ξεκάθαρη, ο Θρύλος θέλει να ξεκινήσει η σεζόν με τον πρώτο τίτλο. Και φυσικά παράλληλα να μπει η ομάδα σε ρυθμό Euroleague. Να θέσει τις βάσεις για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…