Ένταση και φωνές στην μπλε ομάδα του Exathlon, όταν ο Άρης Σοϊλέδης και η Καρολίνα Καλύβα ήρθαν σε σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση.

Η ένταση ξέσπασε στο Exathlon μετά από μια βαριά ήττα, με τον Σοϊλέδη να προσπαθεί να κάνει παρατηρήσεις για την απόδοση της ομάδας.

«Ό,τι θέλω θα κάνω!»

exathlon Σοϊλέδης

Exathlon – Σοϊλέδης σε Καλύβα: «Θα κάνω ότι γουστάρω»
Exathlon – Σοϊλέδης σε Καλύβα: «Θα κάνω ότι γουστάρω»

Η Καλύβα, όμως, δεν δέχτηκε τα σχόλια του συμπαίκτη της, εκνευριζόμενη ιδιαίτερα από τη συνήθειά του να χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι. «Μπορείς να τα λες χωρίς να κοπανάς, όμως, χέρια και χωρίς να ρωτάς πολλά», του είπε ενοχλημένη. Ο Σοϊλέδης, όμως, δεν έκανε πίσω και της απάντησε με έντονο ύφος: «Ό,τι θέλω θα κάνω! Έχω το δικαίωμα να κάνω ό,τι γουστάρω, δεν μου το απαγορεύει κανένας. Δεν μου απαγορεύει κανένας να χτυπάω το χέρι μου στο τραπέζι. Θα το χτυπήσω όσες φορές θέλω».

Η ένταση κορυφώθηκε όταν η Καρολίνα Καλύβα περιέγραψε τη συμπεριφορά του Σοϊλέδη ως «δεν θέλεις να αντιδράσεις ανάλογα γιατί δεν θέλεις να απαντήσεις το ίδιο. Δεν είμαι αυτός ο τύπος για να μιλάω έτσι», τονίζοντας ότι δεν θεωρεί σωστό να μιλάει κανείς με αυτό τον τρόπο. Μετά την έντονη στιχομυθία τους, ο Άρης Σοϊλέδης αποχώρησε από τη συζήτηση.

Πηγή: youfly.com

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.