Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Έλβις Φάτοβιτς, ενόψει της νέας σεζόν.

Το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού ξεκινάει μια φέτος για να σπάσει κάθε ρεκόρ. Η ομάδα των Πειραιωτών, έπιασε δουλειά στο προπονητικό κέντρο. Ο προπονητής, Έλβις Φάτοβιτς δείχνει πολύ ορεξάτος και με ενέργεια για τη νέα σεζόν.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Τιμή μου αυτή η ευκαιρία. Μου αρέσει πολύ η δομή της ομάδας μας, πιστεύω μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί σε κάθε διοργάνωση. Ξέρουμε, ότι οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι πάντα υψηλοί. Τώρα, ξεκινάμε τις προπονήσεις, μετά από ένα πολύ επιτυχημένο καλοκαίρι για τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας και της Ουγγαρίας. Οι παίκτες μας είναι ικανοποιημένοι μετά από αυτό το καλοκαίρι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να είμαστε όπως πρέπει την κατάλληλη στιγμή στη σεζόν».

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Ισίδωρος Κούβελος ανακοίνωσε πριμ 200.000 ευρώ από τον ηγέτη του Θρύλου στις Εθνικές ομάδες πόλο!
Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Ισίδωρος Κούβελος ανακοίνωσε πριμ 200.000 ευρώ από τον ηγέτη του Θρύλου στις Εθνικές ομάδες πόλο!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24