Ο Σάσα Βεζένκοφ «κλείνει» σήμερα (6/8) τα 30 η ΚΑΕ Ολυμπιακός του ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο Σάσα Βεζένκοφ σήμερα (6/8) έχει γενέθλια και «κλείνει» τα 30. Ο Βούλγαρος φόργουορντ τιμήθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και αυτή με τη σειρά της του ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Δείτε το μήνυμα της ΚΑΕ:

Οι NBAers που… κοιτάζουν προς Euroleague – Οι υποψήφιοι για Ολυμπιακό (vids)
Οι NBAers που… κοιτάζουν προς Euroleague – Οι υποψήφιοι για Ολυμπιακό (vids)

«Για όλα τα υπέροχα που έχεις πετύχει και ενθουσιασμό για όλες τις απίστευτες στιγμές που σε περιμένουν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24