Ο Γιώργος Τανούλης μίλησε για τη μεταγραφή του στον Άρη και έστειλε μήνυμα στους φίλους του ενόψει της νέας σεζόν.

Παίκτης του Άρη θα είναι την προσεχή σεζόν ο Γιώργος Τανούλης. Ο διεθνής σέντερ θα αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα, αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες του και μίλησε για την προσεχή σεζόν, αλλά και για τη νέα εποχή του Άρη.

«Έτοιμος να φορέσει τα… ερυθρόλευκα ο Χάιλαντ» (vid)
«Έτοιμος να φορέσει τα… ερυθρόλευκα ο Χάιλαντ» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τανούλης

Αρχικά ο διεθνής άσος επισήμανε: 

«Είναι κάτι πολύ όμορφο και ξεχωριστό για μένα. Είναι πολύ σημαντικό το ότι έρχομαι σε ένα περιβάλλον που μου είναι πολύ οικείο και νιώθω πολύ ενθουσιασμένος για την χρονιά που έρχεται . Γνωρίζω το DNA της ομάδας πολύ καλά και νιώθω μεγάλη τιμή που μία από τις ιστορικότερες ομάδες σε όλη την Ευρώπη θέλησε να μου δώσει την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της».

Σχετικά με το «δέσιμο» που έχει με τον Άρη και το κίνητρο που του δίνει: 

«Όλοι γνωρίζουν για το δέσιμο μου με την ομάδα και είναι κάτι που δε θέλησα και μπόρεσα να κρύψω ποτέ. Έχω μεγαλώσει μέσα στον Άρη και η επιστροφή μου στην ομάδα είναι ένα όνειρο που είχα ανέκαθεν. Έχω μεγάλο κίνητρο ως αθλητής και όταν αυτό έρχεται και δένει με το γενικότερο μου συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα, με κάνει να «πεινάω» ακόμα περισσότερο για να δώσω ό,τι έχω και δεν έχω με σκοπό να ανταποδώσω την αγάπη που λαμβάνω από τον κόσμο και την εμπιστοσύνη του οργανισμού».

Για τη νέα εποχή του Άρη και την έλευση του Ρίτσαρντ Σιάο: 

«Όπως είπα και παραπάνω, όταν μιλάμε για τον Άρη μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα brand name σε όλη την Ευρώπη. Νομίζω η ομάδα άξιζε ένα ιδιοκτησιακό περιβάλλον αντάξιο της ιστορίας και του κόσμου της και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους το έχει. Σίγουρα οι προοπτικές είναι τεράστιες, αλλά αυτό θα γίνει βήμα – βήμα με στοχευμένα και σωστά βήματα που όπως βλέπει και ο κόσμος κάνει η νέα διοίκηση».

Όσο για τις συζητήσεις που είχε με τον κόουτς Μπόγκνταν Καράιτσιτς και τον general manager, Νίκο Ζήση, δήλωσε: «Μίλησα και με τον κόουτς και με τον Νίκο Ζήση. Είναι και οι δύο άνθρωποι που η παρουσία τους στον χώρο μιλάει από μόνη της και δε χρειάζεται να πω εγώ κάτι γι’ αυτούς. Μου εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους και την προοπτική που βλέπουν σε μένα, κάτι που είναι ιδιαίτερα τιμητικό όταν προέρχεται από ανθρώπους με τη δική τους διαδρομή στον χώρο. Τους ευχαριστώ πολύ και ανυπομονώ να ανταποδώσω στο παρκέ την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Κλείνοντας, το μήνυμα που έστειλε ο Τανούλης στους φίλους του Άρη: «Ο κόσμος του ΑΡΗ δεν έχει ανάγκη από μηνύματα και υποσχέσεις αλλά από πράξεις. Ξέρω πολύ καλά το τι έχει περάσει τόσα χρόνια και το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα υπερβάλω εαυτόν για να συμβάλω και εγώ από την δική μου μεριά στο να ξαναδώσουμε σε αυτόν τον λαό την χαρά που του του αξίζει».

 

Τάσος Σταματελόπουλος

Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι, όταν με φέρανε μες το Καραϊσκάκη... Και συγκεκριμένα όταν με πήγε ο πατέρας μου στο παλιό και ιστορικό Καραϊσκάκη, πριν ακόμα αυτό γκρεμιστεί, τότε που πήρα το «ερυθρόλευκο» βάπτισμα του πυρός μπαίνοντας στο γήπεδο από το σημείο στο οποίο είχε συμβεί η τραγωδία της Θύρας 7. Δέος και ανατριχίλα…

Η μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό με έφερε στο THRYLOS24, το site που καλύπτει όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στον πλανήτη. Και μαζί με τα άλλα παιδιά, θα προσπαθώ να αναδεικνύω διαρκώς το μεγαλείο και την ένδοξη ιστορία του Θρύλου μας!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24