Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 της Ντεν Χάαγκ στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ του Ελ Κααμπί από ασίστ των Καμπελά και Κοστίνια.

Σε ένα ακόμη φιλικό ο Ολυμπιακός παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα και στο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0 της Ντεν Χάαγκ. Σκόρερ και των δύο γκολ ο… εκτελεστής Αγιούμπ Ελ Κααμπί!

Έκλεισε Κλέιτον ο Θρύλος, πετάει αύριο για Ελλάδα!
Έκλεισε Κλέιτον ο Θρύλος, πετάει αύριο για Ελλάδα!

Μόλις στο 14ο λεπτό, ο Μαροκινός έκανε το 1-0 όταν από πίεση ψηλά, ο Καμπελά μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Ελ Κααμπί με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε και το 2-0, μετά από ωραία σέντρα του Κοστίνια και προβολή του Ελ Κααμπί από κοντά, με τον φορ του Θρύλου να φτάνει τα τέσσερα γκολ στα φιλικά αυτό το καλοκαίρι.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.