Έγινε στο Ζάγκρεμπ η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League και της προκριματικής φάσης και ο Ολυμπιακός έμαθε αντιπάλους.

Πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ η κλήρωση της φάσης των ομίλων των «16» του Champions League και της προκριματικής φάσης. Ο Ολυμπιακός που βρίσκεται ήδη στη φάση των «16» , κληρώθηκε στον Α’ Όμιλο μαζί με τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς ενώ οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου θα προκύψουν από τα προκριματικά και θα είναι αυτές που θα πάρουν την 1η θέση στον Β’ Όμιλο και στον Γ’ Όμιλο.

Στον Β’ Όμιλο των προκριματικών που θα διεξαχθεί στην Ισπανία, βρίσκονται η Σαμπαντέλ, Βάσας και Σπαντάου και στον Γ’ Όμιλο, που θα γίνει στο Ζάγκρεμπ, η Μπρέσια, η Βουλιαγμένη και η διοργανώτρια Μλάντοστ.

Οι όμιλοι των προκριματικών

(19-21 Σεπτεμβρίου)

Α΄ Όμιλος (Βελιγράδι)

Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία)

Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο)

Πεΐ Ντε (Γαλλία)

ΒΌμιλος (Σαμπαντέλ)

Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Βάσας (Ουγγαρία)

Σπαντάου (Γερμανία)

Γ΄ Όμιλος (Ζάγκρεμπ)

Μπρέσια (Ιταλία)

Βουλιαγμένη (Ελλάδα)

Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Οι Όμιλοι της φάσης των «16»

Α΄ Όμιλος

Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία)

Ολυμπιακός (Ελλάδα)

1ος ΒΟμίλου

1ος ΓΟμίλου

ΒΌμιλος

2ος ΑΟμίλου

Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο)

Προ Ρέκο (Ιταλία)

Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία)

Γ΄ ‘Όμιλος

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)

1ος Α΄ Ομίλου

Οραντέα (Ρουμανία)

2ος Γ΄ Ομίλου

Δ΄ Όμιλος

Μαρσέιγ (Γαλλία)

2ος Β΄ Ομίλου

Ανόβερο (Γερμανία)

Μπαρτσελονέτα (Ισπανία)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.