Η Μπασκόνια πουλάει τον Ντόντα Χολ: Το buy-out που ζητάει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μπασκόνια θέλει να πουλήσει τον Ντόντα Χολ, όμως δυσκολεύεται μέχρι στιγμής, λόγω του ύψους του buy-out που ζητάει.
Η Μπασκόνια θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της ενόψει της σεζόν 2025/26 και όπως αναφέρει το encestando, προτίθεται να πουλήσει τον Ντόντα Χολ και τον Καμάρ Μπάλντουιν.
Στην περίπτωση του 28χρονου Αμερικανού σέντερ, υπάρχει ένα buy-out το οποίο προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, κάτι που μέχρι στιγμής έχει λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας για υποψήφιους μνηστήρες. Τη σεζόν 2024/25 ο Χολ είχε 8.7 πόντους και 5.4 ριμπάουντ ανά 21’30” συμμετοχής σε 34 παιχνίδια της EuroLeague.
Με δεδομένο, βέβαια, πως αρκετές ομάδες αναζητούν λύσεις στη γραμμή των ψηλών, δεν μοιάζει απίθανο ο Χολ να αλλάξει άμεσα μπασκετική στέγη.
Ακολουθήστε στο
Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24