Δείτε τα highlights από τη μεγάλη νίκη της Εθνικής πόλο ανδρών επί της Κίνας με 26-5, στη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η Εθνική πόλο ανδρών είχε μία εύκολη ημέρα απέναντι στην Κίνα, την οποία συνέτριψε με 26-5 στη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης.

Δείτε τα highlights από τη μεγάλη νίκη της Εθνικής πόλο ανδρών επί της Κίνας με 26-5, στη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1)

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.