Ο Ολυμπιακός μας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Η διεθνής φουνταριστή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Μαρίας Μυριοκεφαλιτάκη: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από οκτώ χρόνια που βρίσκομαι ήδη στην ομάδα, θα συνεχίσω να φοράω το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Θα ήθελα, αρχικά, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας, κ. Μιχάλη Κουντούρη, καθώς και τους προπονητές και το υπόλοιπο σταφ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ελπίζω, ότι θα συνεχίσουμε με τις ανάλογες επιτυχίες, όπως τόσα χρόνια».

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Χουαντορένα γράφουν στο εξωτερικό! (photo)
Ολυμπιακός: Έρχεται ο Χουαντορένα γράφουν στο εξωτερικό! (photo)

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.