Το Thrylos24.gr βρίσκεται στο νησί της Σύρου, κάνοντας το πρώτο σχόλιο για τα όσα θα κορυφωθούν το διάστημα 27-29 Ιουνίου! Όλα είναι έτοιμα.

Το τουρνουά 3Χ3 που έχει πάρει… διεθνείς διαστάσεις παίρνει για ακόμη έναν χρόνο σάρκα και οστά στο νησί της Σύρου για φέτος! Ο εμβληματικός Γιώργος Πρίντεζης συγκεντρώνει στο αγαπημένο του νησί τους μεγαλύτερους σταρ του αθλήματος, κάνοντας το τον ιδανικό προορισμό αλλά και τον πυρήνα του… μπάσκετ!

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.