Πρόεδρος Σλάβια για Ζαφείρη: «Δεν θα τον πουλήσουμε αυτό το καλοκαίρι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του Χρήστου Ζαφείρη σταμάτησε με ποστάρισμά του ο πρόεδρος της Σλάβια Πράγας Γιάροσλαβ Τβρντίκ.
Το όνομα του Χρήστου Ζαφείρη είχε προκύψει τις τελευταίες μέρες στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά και σε πολλών ακόμη ομάδων στην Ευρώπη. Οι εμφανίσεις του Έλληνα διεθνή είχαν τραβήξει τα βλέμματα, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό το καλοκαίρι δεν πρόκειται να φύγει από την πρωταθλήτρια Τσεχίας, Σλάβια Πράγας.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάργοσλαβ Τβρντίκ, με post του απάντησε σε ρεπορτάζ περί πρότασης του Θρύλου για τον Ζαφείρη, τονίζοντας: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Χρήστο και δεν θα τον πουλήσουμε για οποιαδήποτε προσφορά σ’ αυτό το μεταγραφικό παράθυρο».
Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, ο ιδιοκτήτης Πάβελ Τίκατς είχε αναφέρει: «Είναι συναισθηματικός τύπος και του αρέσει η ατμόσφαιρα εδώ. Μας είχε πριν πριν από μερικές εβδομάδες ότι θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα».