Η Εθνική ομάδα ανδρών αντιμετωπίζει την Πορτογαλία με στόχο το απόλυτο των νικών στο Golden European League.

Με στόχο το απόλυτο στο πρώτο τουρνουά του Golden European League στην Άρτα, η Εθνική ανδρών υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο Τ9 την Πορτογαλία (19.00).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με 3-1 σετ επί της Ισπανίας, θέλει να κάνει το 2Χ2 και να πάει στην συνέχεια στην Λετονία και την Φινλανδία με ανεβασμένη την ψυχολογία, με στόχο να παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση στην τετράδα.

Επίσημο: Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Ντι Ιούλιο!
Επίσημο: Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Ντι Ιούλιο!

Η Πορτογαλία στο πρώτο δικό της παιχνίδι στην Άρτα ηττήθηκε με 3-1 σετ από την Ισπανία (που νικήσαμε εμείς) και έδειξε αρκετές αδυναμίες που ήδη ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Χριστοφιδέλης και οι συνεργάτες του έχουν αναλύσει και ετοιμάσει την τακτική του αγώνα ανάλογα.

ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (6-8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2025 – ΕΛΛΑΔΑ)

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2025

Ισπανία – Ελλάδα 1-3 (20-25, 30-28, 18-25, 22-25)
Ρεπό η Πορτογαλία

Σάββατο 7 Ιουνίου 2025

19.00: Πορτογαλία – Ισπανία 1-3 (21-25, 18-25, 25-19, 24-26)
Ρεπό η Ελλάδα

Κυριακή 8 Ιουνίου 2025

19.00: Ελλάδα – Πορτογαλία
Ρεπό η Ισπανία

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24