Ο Τόμας Γουόκαπ στις δηλώσεις του μετά τον μικρό τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Final Four.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια καλή προπόνηση. Τίποτα περισσότερο. Πήραμε τη νίκη. Ο αθλητισμός μας επιβάλλει να σκεφτόμαστε από το βράδυ της Παρασκευής τους τελικούς στην Ελλάδα. Οι στόχοι αλλάζουν. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Οι φίλαθλοί μας έδειξαν ξανά την καρδιά τους και μας υποστήριξαν ύστερα από μία σκληρή ήττα. Τα συγχαρητήρια πρέπει να πάνε σε εκείνους. Είναι κάτι που θα κρατήσω».

ΜακΚόλουμ: «Όταν η μπάλα στη Euroleague καίει, ο Ολυμπιακός δεν αντέχει τη πίεση»
ΜακΚόλουμ: «Όταν η μπάλα στη Euroleague καίει, ο Ολυμπιακός δεν αντέχει τη πίεση»

Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και πιστεύω θα είμαστε στο επόμενο Final Four. Την επόμενη χρονιά κανείς δεν θα θυμάται ποιος κέρδισε την προηγούμενη σεζόν. Δίνεις τα πάντα για να σκεφτείς την επόμενη μέρα».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.