34 χρυσά μετάλλια για τον Χρήστου του Ολυμπιακού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν σταματά να γράφει ιστορία ο Απόστολος Χρήστου. Ο πρωταθλητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού έγραψε μία ακόμη «χρυσή» σελίδα!
Τόσο στην καριέρα του όσο και στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα, καθώς ο Χρήστου έφτασε τα 34 χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα OPEN, τα περισσότερα από κάθε άλλον (ξεπέρασε τον Σπύρο Γιαννιώτη, με 33).
Συγκεκριμένα, ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του Θρύλου «μπήκε» με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα OPEN στη Θεσσαλονίκη, αφού με εξαιρετική κούρσα και επίδοση 52.55 (52.09 το ρεκόρ του) τερμάτισε πρώτος στον τελικό και κατέκτησε το 12ο χρυσό του μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο και 34ο συνολικά!
«Ήθελα να πάω ακόμα πιο γρήγορα. Είναι θετικό, όμως, το πρόσημο, καθώς είμαι σταθερά κάτω από τα 53 δευτερόλεπτα. Το επίπεδο των αγώνων κάθε χρόνο είναι όλο και πιο υψηλό», δήλωσε ο σπουδαίος «ερυθρόλευκος» κολυμβητής.