Τον Σεπτέμβριο ανεβαίνει η αναμενόμενη θεατρική παράσταση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και του πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Τον Σεπτέμβριο ανεβαίνει η θεατρική παράσταση αφιερωμένη στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και του πειραϊκού ποδοσφαίρου, σε ανοιχτούς χώρους της πόλης: στην πλαζ Βοτσαλάκια, στο πάρκο Δηλαβέρη και στην πλατεία ΔημαρχείουΚοραή.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θοδωρής Γκόνης, ενώ τα κείμενα υπογράφουν οι Λεμονίδης Στέφανος, Παντελής Μπουκάλας και Βασίλης Κατσικονούρης.

Γιάρεμτσουκ: Έτοιμος να κάνει το βήμα… παραπάνω!
Γιάρεμτσουκ: Έτοιμος να κάνει το βήμα… παραπάνω!

Η παραγωγή ανήκει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και φιλοδοξεί να αναδείξει τη βαθιά σύνδεση του Πειραιά με το ποδόσφαιρο και την ιστορία του Ολυμπιακού, μέσα από έναν θεατρικό φόρο τιμής γεμάτο συγκίνηση και μνήμες.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24